Madde & Fredriks bröllop är ett av dom största jag fotograferat och ett bra exempel på det mål jag ständigt arbetar för; Att få avbilda hela bröllop, fånga speciella händelser och ögonblick som är både roliga och oväntade och som gör brudparets berättelse desto bredare.

Jag följde med Madde & Fredrik från påklädningen fram till sent på kvällen en varm sommardag tillsammans med bröllopskoordinatorn Desirée Nilsson. Vill ni att jag ska vara med och berätta er historia? Kontakta mig!

Fotograf Jonas Westling, bröllop, fotografFotograf Jonas Westling, bröllop, fotograf

Fotograf Jonas Westling, bröllop, fotografFotograf Jonas Westling, bröllop, fotograf

Fotograf Jonas Westling, bröllop, fotografFotograf Jonas Westling, bröllop, fotograf

Fotograf Jonas Westling, bröllop, fotografFotograf Jonas Westling, bröllop, fotografFotograf Jonas Westling, bröllop, fotografFotograf Jonas Westling, bröllop, fotografFotograf Jonas Westling, bröllop, fotografFotograf Jonas Westling, bröllop, fotografFotograf Jonas Westling, bröllop, fotografFotograf Jonas Westling, bröllop, fotografFotograf Jonas Westling, bröllop, fotografFotograf Jonas Westling, bröllop, fotografFotograf Jonas Westling, bröllop, fotografFotograf Jonas Westling, bröllop, fotograf