Brudpar som tittar framåt

Vad kostar jag som fotograf på bröllop?

Jag har fotograferat många bröllop i Skellefteå med omnejd och vet hur viktigt det är att få kostnaden för fotografering att passa in i budgeten. Därför erbjuder jag bröllopsfoto i olika paket så ni själva kan välja den storlek som passar just er. Har ni frågor och önskar justera/komplettera ert paket så finns det alltid utrymme för det.

Ladda hem PDFen för priser och mer information.

PDF

Hur arbetar jag under bröllopet?

Som bröllopsfotograf vill jag fånga berättelsen om er dag. En berättelse som handlar om mer än bara själva vigseln. Med mina bilder, presenterade i en fotobok, kan ni minnas dagen och återuppleva berättelsen om och om igen. Anspänningen före vigseln, glädjen efteråt och de vimlande gästerna.

För att bilderna ska bli så bra som möjligt arbetar jag i naturligt ljus med professionell utrustning, alltid med två uppsättningar kamerahus. Jag besöker också vigselplatsen innan för att se t.ex. hur ljuset faller och hur solen står.
Titta på några av mina bröllopsbilder.

Vad händer inför bröllopet?

När ni anlitar mig som fotograf till ert bröllop, förbereder vi oss genom att ha upp till två möten innan bröllopet.

Möte 1

När ni anlitar mig är det första som händer att vi bokar in ett möte. Syftet är att vi ska lära känna varandra och tillsammans bestämma vilken typ av foto ni vill ha. Här berättar jag även hur jag jobbar och vad ni kan förvänta er av mig under bröllopet.

Möte 2

Närmare inpå bröllopet träffas eller pratar vi på telefon för en sista avstämning och bekräftelse på vad som ska hända under bröllopsdagen. Målet är att ni efter det andra mötet ska känna er trygga med att alla detaljer är på plats och att ni bara kan slappna av och njuta av er bröllopsdag.

Några utvalda bröllop finns på bloggen.

Bröllop med Andreas och Helena

Kommentera